Kundehistorier - Explendo

Våre kundehistorier

Det er en fornøyelse for oss i Explendo å få mulighet til å bidra til å oppfylle barn og unges små og store drømmer. Her er et knippe av våre gode kunder som har tjent store summer på våre produkter.

Tillerbyen FK

Tillerbyen FK tjente 40 000,- på 3 timer i samarbeid med Explendo! Uten risiko, distribusjon av varer eller innsamling av penger! 

tillerddd

Bækkelaget Håndball

bekkedddd

Bækkelaget Håndball Elite samlet spillere, trenere og frivillige til en sosial kveld med Kick off. Dette var det en innbringende kveld, samarbeidet vil være verdifullt for Bækkelaget Håndball Elite sin videre satsning.

Asker Fotball

Sponsoravtale, en helt ny og positiv dugnadsmulighet og en strategisk partner for utvikling av nettbutikk - det er "kinderegget" som utgjør avtalen mellom Asker Fotball og Explendo.

askerdddd

Sindre Henriksen tjente over 15 000,- på én uke!

i sving
Sindre har som mål å ta medalje i OL 2018 og for å få inn penger til å dekke noen av kostnadene, inngikk han ett samarbeid med oss og tjente over 15 000 på sin første uke med dugnad hos oss!

Jeg har opplevd samarbeidet med Explendo som en spennende og ny erfaring der jeg både har fått inn god betaling, i tillegg til kunnskap om hva folk biter på. Det som er viktig er å skape en relasjon med kunden, og være på hver enkelt til salget er gjort. Motivasjonen har vært høy, og jeg elsker utfordringer der du får det du gir.

Når en person klarer dette tenk hva ditt lag kan klare! Ta kontakt med oss idag!
Kontakt Explendo:
eivind@explendo.no
tlf: 91 60 62 87