Våre kundehistorier

Det er en fornøyelse for oss i Explendo å få mulighet til å bidra til å oppfylle barn og unges små og store drømmer. Her er et knippe av våre gode kunder som har tjent store summer på våre produkter.

Klepp IL bygger ny kunstgressbane

Tjente over 100.000,-

klepp-il
Klepp IL har ved hjelp fra Explendo startet kunstgressprosessen på en effektiv måte. Idrettslaget endte opp med over 100.000 kroner netto på to uker.

“Explendo kickstartet kunstgress 2014-prosjektet til Klepp Idrettslag på en glimrende måte ved å tilrettelegge med god service og gode priser”
 
 

Bandidas 2017

Ingen risiko og fornøyde kunder!

bilde bandidas pokal
Vår russegruppe på 8 jenter som går under dekknavnet Bandidas2017. Vi kommer fra alle Norges kanter, men er nå samlet i Vennesla. Det vi går for er en miljøvennlig russetid, hvor vi vil bruke sparkesykler som fremkomstmiddel istedenfor bil eller buss.

Måten vi kom i kontakt med Explendo på var at vi kontaktet dem gjennom russehjelpen.no, da vi syntes at dugnaden hørtes spennende og annerledes ut. Vi ble godt tatt imot og ble gitt god informasjon om dugnaden over telefon. Utover i prosessen har vi hatt god kontakt med Explendo som har gitt oss tips og svar på alt vi har lurt på, og vi er veldig fornøyd med hvordan prosessen har gått så langt.

Åpningen av vår nettbutikk gikk fort og enkelt, da vi hadde sendt over nødvendig informasjon. Produktene er noe vi kan stå for å selge, da vi selv synes at det er ordentlig gode produkter som alle har bruk for.

Vi vant Kick-offen som ble arrangert for både Kristiansand og Vennesla, og fikk en ordentlig bra start på salget i nettbutikken vår. Måten vi solgte på var at vi først delte nettsiden vår på Facebook. Så satt vi opp hver vår liste av familie og venner vi kunne kontakte og sendte dem en link til nettbutikken vår, for så å ringe dem og be dem om å klikke på linken. Deretter ledet vi dem gjennom nettsiden vår og fortalte om produktene, om hvorfor de var aktuelle for hver enkelt kunde. Det vi fikk solgt mest av var vaskeballer og mikrofiberkluter, da dette er noe det er bruk for i alle hjem og i tillegg blir solgt til en veldig bra pris.

Sindre Henriksen tjente over 15 000,- på en uke!

i sving
Sindre har som mål å ta medalje i OL 2018 og for å få inn penger til å dekke noen av kostnadene, inngikk han ett samarbeid med oss og tjente over 15 000 på sin første uke med dugnad hos oss!

Jeg har opplevd samarbeidet med Explendo som en spennende og ny erfaring der jeg både har fått inn god betaling, i tillegg til kunnskap om hva folk biter på. Det som er viktig er å skape en relasjon med kunden, og være på hver enkelt til salget er gjort. Motivasjonen har vært høy, og jeg elsker utfordringer der du får det du gir.

Når en person klarer dette tenk hva ditt lag kan klare! Ta kontakt med oss idag!
Kontakt Explendo:
eivind@explendo.no
tlf: 91 60 62 87